SeaLife predstavlja novo podvodno ohišje za iPhone®

SeaLife predstavlja novo kompaktno, peresnolahko podvodno ohišje za Apple iPhone, katero omogoča potapljaču snemanje in fotografiranje s svojim IPhonom do globine 40 metrov. SportDiver je uporabno za iPhone modele 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, Xr, Xs, Xs Max, 11, 11 Pro Max, in SE (2 generacija).

Heavy-duty ohišje je izdelano iz Polikarbonata, nerjavečega jekla, aluminija in optičnega stekla. Zaradi svoje teže manj kot 641 gramov je ohišje zelo primerno za potovanje in je pod vodo skoraj nevtralno plovno, seveda odvisno od modela IPhona ki ga potapljač uporablja.

Ohišje SportDiver je enostavno za uporabo in ima veliko ročico za upravljanje in kontrolne gumbe na zadnji strani. To zagotavlja lahkotno upravljanje tudi če potapljač uporablja rokavice. Potapljač lahko izrazi svojo kreativnost z uporabo naprednih nastavitev kamere.

Nastavitev Zooma, ekspozicije (EV), Auto/Manual Focusa, White Balance, Tint, izbire objektiva, RAW+JPEG načina, Live Photo in Background Blur (odvisno od uporabljenega modela iPhona).Ohišje SportDiver vključuje brezplačno SeaLife SportDiver kamera app za iOS 12 in več. Uporabnik lahko enostavno preklaplja med foto in video načinom.

SportDiver App uporablja tehnologijo iPhone kamere, ki je prisotna v vsakem modelu iPhona®.Način App Playback prikazuje fotografije in video posnetke ki jih enostavno najdemo s pomočjo vertikalnega drsnika. Video posnetki se predvajajo avtomatično ko so izbrani. Vsi video posnetki in fotografije so shranjeni tudi v iPhone camera roll.

Ohišje SportDiver se avtomatično poveže z vašim iPhonom s pomočjo SportDiver app ki uporablja Bluetooth® Low Energy (LE) 5 brezžično povezavo. Noben kabel ali gumb nima povezave s telefonom. Ohišje SportDiver napajata dve AAA bateriji, ki omogočata več kot 50 ur nepretrgane uporabe in zagotavljata ultra-nizko porabo energije tako za telefon kot tudi za ohišje.

Za dodatno poboljšanje rezultata snemanja je v kompletu SportDiver tudi snemljiv podvodni filter za korekcijo barv, ki pomaga obnoviti naravne podvodne barve. Filter lahko potapljač enostavno namesti ali sname pod vodo. Filter je opremljen z varnostnimi zobci ki preprečujejo izgubo filtra.

Ohišje SportDiver je opremljeno s trojnim 1/4-20 priključkom za tronožec za montažo luči ali nosilca luči s standardnim priključkom za tronožec kot ga ima na primer SeaLife lastna linija Sea Dragon podvodnih foto/video luči. Za varnost in zaščito telefona ima SportDiver posebno oblikovano pritrdilno vzmet in gumijaste držalne vložke, ki varno držijo iPhone® na svojem mestu in s tem nudijo dodatno zaščito proti udarcem.

Ohišje SportDiver ima “Dual Leak Alarms” ki zajema alarm notranje vlage in alarm pritiska, ki nemudoma opozorita potapljača z opozorilom na zaslonu z audio in LED signalom če je poškodovano tesnilo inje zaradi tega zaznana vlaga ali izguba pritiska v ohišju. Vrata ohišja SportDiver so zatesnjena s TPE O-ringom in robustnim vzvodom ki enostavno in varno nepropustno zatesnita vrata ohišja.

SportDiver podvodno ohišje za IPhone je na voljo tudi kot SportDiver Pro 2500 Set s Sea Dragon 2500 podvodno lučjo na enojnem nosilcu.SportDiver podvodno ohišje za IPhone je že na voljo v SCUBACENTRU.

ModelMaloprodajna cena
SeaLife SportDiver (SL400, samo ohišje)299,00 €
SeaLife SportDiver Pro 2500 Set (SL401, ohišje z lučjo)660,00 €
Cene vključujejo DDV

Comments are closed.