Tečaji

Nudimo vam podvodna doživetja in vse potrebno znanje za varno potapljanje. Podvodni svet vam bo razkrival eden najuspešnejših podvodnih športnikov TOMAŽ FAVAI, ki ima že 30 let izkušenj z vzgojo potapljačev.

Za teoretična predavanja in praktične vaje v bazenu so izbrani najizkušenejši potapljači in vrhunska SCUBAPRO potapljaška oprema , kar vam zagotavlja vrhunsko kakovost tečaja.

Z nami se ne boste potapljali globoko, z nami se boste potapljali varno!

Potapljaški tečaj

Program tečaja je sestavljen tako, da zagotavlja vsakomur, ki ga opravi, potrebno znanje za varno potapljanje. V okviru tega tečaja vam nudimo celo več znanja, kot je zahtevano po pravilniku CMAS in to z enim samim ciljem – večja varnost pri potapljanju.
Naslednji termin:  je objavljen v glavi spletne strani.
Podrobnosti in prijava >>

Tečaj podvodnega ribolova

Podrobno se boste spoznali z opremo, njeno pripravo na lov in pravilno uporabo. Spoznali boste tehnike podvodnega lova, dihanja in gibanja pod vodo.

Naslednji termin:  je objavljen v glavi spletne strani.
Podrobnosti in prijava >>

Lov na ugorja

Nova ponudba med našimi tečaji bo razveselila podvodne lovce, ki jih zanima lov na ugorja. Pogosto ribo, ki jo je moč najti v bližini obale čez celo leto. Ulovljen ugor v povprečju tehta dva do tri kilograme. Zagotovljen ulov, ki ga obdrži lovec!

Naslednji termin: Po dogovoru!
Podrobnosti in prijava >>

Zakaj pod vodo ravno z nami?

Naši tečaji so podkrepljeni z dolgoletnimi izkušnjami, moderno SCUBAPRO opremo, veliko mero odgovornosti in strokovnosti. Včlanjeni smo tudi v mednarodno reševalno mrezo DAN in združenje S.E.A. (Scubapro Education Association).

Od samega začetka sodelujemo tudi z organizacijo PADI v okolje varstvenem projektu AWARE. V naši šoli poučujejo najboljše izšolani instruktorji. Opremljeni smo s čolnom, ki sprejme do 7 potapljačev ter njihovo opremo. Čas plovbe ni večji od 15 minut, tudi ko čoln prenaša maksimalno št. potapljačev in opreme. Za večje skupine mamo na voljo tudi večje čolne, a je v tem primeru čas plovbe odvisen od velikosti skupine in čolna oz. ladje.