Trgovina Scubacenter

V potapljaški trgovini Scubacenter na Brnčičevi 13 v Ljubljani  vam nudimo vse za potapljanje in podvodni ribolov. Pri nas so na voljo artikli priznanih in kvalitetnih blagovnih znamk: potapljaške obleke, obleke za podvodni ribolov, gume, puščice, podvodne puške, karbonske plavuti, navadne plavuti, maske, regulatorji, kompenzatorji, kompasi,  potapljaški računalniki, kompleti ABC opreme (maska, plavuti, dihalka) za potapljanje na dah.

Zastopstvo kvalitetnih blagovnih znamk

Široko paleto potapljaških izdelkov zagotavlja zastopstvo prodajne mreže  Scubapro, ki od leta 2008 vključuje tudi znamko SubGear (nekdanji Seeman), ki  ponuja pa tudi opremo za druge vodne športe. Znamke Esclapez, Demka,  Imersion, Coralign in  Desiage ponujajo vse od visokokakovostnih pušk za podvodnih ribolov pa do oblačil, ki zagotavljajo udobje tudi v najbolj ekstremnih razmerah. Izbira produktov temelji na bogatih 30 letnih izkušnjah s podvodnimi športi in podvodnim ribolovom.

Pomagamo vam izbrati optimalne rešitve

Potapljaška Trgovina Scubacenter na Brnčičevi je dobro založena, naši zaposleni pa vam pri izbiri lahko vedno svetujejo s svojimi bogatimi praktičnimi in strokovnimi izkušnjami in tako poskrbijo, da bo nakup glede na potrebe stranke zares optimalen.

Dovolilnice, članske izkaznice in tečaji

Da bi zagotovili večje udobje svojim strankam vam pri nas prav tako ponujamo dovolilnice za športni ribolov na morju za Hrvaško in pa članske izkaznice Hrvaške zveze za športni ribolov na morju. V trgovini za potapljanje se tudi lahko prijavite na tečaje za potapljanje in podvodni ribolov.

Kontaktni podatki potapljaške trgovine Scubacenter:
Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana
Tel. 01 563 21 77
Gsm 041 676 279 (Tomaž) in 040 584 584 (Klemen)
E-mail: scubacenter@scubatom.net

Delovni čas: 
Ponedeljek do četrtek  od 10:00 do 16:00,
Petek od 10:00 do 14:30,
Sobote, Nedelje in prazniki zaprto.