V2 Cigs

z_v2cigsV2Cigs ponuja eno najboljših mini elektronskih cigaret, ki so navoljo na trgu, ter se nosijo kratico KR808D1. Ta popularna 2 delna elektronska cigareta je sestavljena iz baterije ter polnila oz. kartomizerja(tj. atomizer in polnilo združena v eno enoto). Kartomajzerji lahko držijo do 1ml tekočine, menjavanje pa je zelo preprosto.

V2 elektronske cigarete ponujajo 12 odličnih okusov. Formula njihovih e-tekočin je na voljo samo pri V2 elektronskih cigaretah. Vse V2 Cigs okuse za elektronske cigarete lahko preizkusite tudi v naši poslovalnici, trgovini Scubacenter na Brnčičevi 13 v Ljubljani.

Vse V2 Cigs ecigarete so zasnovali in oblikovani lastni V2 Cigs inžinirji v Kaliforniji na Floridi. Njihovi izdelki so sestavljeni samo v pooblašcenih V2 Cigs tovarnah. Vse komponente ter podkomponente, ki so uporabljene v izdelkih pa so kupljene pri preverjenih in odobrenih dobaviteljih. Za zagotavljanje kakovosti predvsem pa varnosti izdelkov, vsaka V2 E-Tekočina opravi celovito kemijsko testiranje.

Za več informacij o V2Cigs elektronskih cigaretah vas vabimo, da obiščete našo v2cigs spletno stran: www.v2cigarete.si